Lindsterhof

Marum - Marum
Actueel aanbod

€ 204.080,- tot € 247.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 m2
Kaveloppervlak
322 - 790m2
Inhoud
400 m3
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

11 ENERGIENEUTRALE VRIJSTAANDE LESSENAARSWONINGEN IN HET CENTRUM VAN MARUM!!! Op de voormalige Q8 locatie aan de Lindsterlaan in het centrum van Marum, is plaats gemaakt voor een hof met 11 vrijstaande lessenaarswoningen met mogelijkheid tot een gezamenlijke werkschuur. Dit hof kenmerkt zich het groene karakter en een verkeersluwe toegangsweg met in het midden een groene wadi. De lessenaarswoningen zijn standaard voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, deze woningen zijn bestemd voor 55+ ers en personen die minder mobiel zijn en om bepaalde redenen niet boven kunnen slapen.
Alle dragende binnenwanden op de begane grond worden uitgevoerd in kalkzandsteen, de dragende wanden op de verdieping zijn houtskeletbouwwanden en worden geleverd door Notebomer Houtconstructies uit Marum.
De daken zijn gericht op het zuiden en zijn voorzien van zonnepanelen. Alle woningen hebben dezelfde hoofdmaatvoering als basis, de basis is uit te breiden met een carport of een aankapping. De uitstekende isolatie en de zonnepanelen zorgen voor een ENERGIE NEUTRALE WONING. De woning is uit te breiden met een complete badkamer op de eerste verdieping en daarbij 2 slaapkamers.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lindsterhof
Koopwoningen
11
Prijs
€ 204.080,- tot € 247.850,-
Type woningen
Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Marum.

Aanmelden