Nieuwbouw Wagenmakerij

Marum - Marum
Actueel aanbod

€ 193.750,- tot € 235.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 150m2
Kaveloppervlak
289 - 378m2
Inhoud
434 - 458m3
Aantal kamers
3

Over dit project

FASE 1 (7 WONINGEN) IS GESTART MET DE BOUW!!

Op een van de laatste locaties in de wijk 'de Holten' in Marum worden 12 twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning gerealiseerd. De Holten is met afstand de grootste kern van de gelijknamige Groningse plattelandsgemeente. Het dorp met Friese inslag kent dan ook uitstekende voorzieningen, zoals een sfeervol dorpscentrum met diverse gezellige winkels.

Ook in Marum bestaat er een groeiende vraag naar nieuwbouwwoningen. Om aan die vraag te kunnen voldoen, is een aantal jaren geleden het nieuwbouwplan De Holten in het leven geroepen. Het gebied ligt aan de zuidwestkant van het dorp. De weids opgezette woonwijk kenmerkt zich onder meer door een gevarieerd aanbod aan woningen en door kenmerkende woningontwerpen die naadloos aansluiten op het unieke karakter van de landelijke omgeving. Het centrum van Marum is gelegen op ongeveer 1,5 kilometer afstand. De recreatieve voorzieningen in het dorp zijn ook goed. Op steenworp afstand is een ijsbaan gelegen, tevens heeft het dorp meerdere sportverenigingen.

U begrijpt waarom Marum een gewilde plek is om te wonen voor jong en oud!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwbouw Wagenmakerij
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13
Prijs
€ 193.750,- tot € 235.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Groene Energie
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Marum.

Aanmelden