Field of Dreams

Marum - Marum
Actueel aanbod

vanaf € 80.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
500 m2

Over dit project

Een nieuw te bouwen wijk waar in mogelijkheden en in dromen wordt gedacht. Waar kavels op de wensen van de koper worden aangepast en de architect niet door regels wordt beperkt in zijn creativiteit. In Marum ligt uw droomhuis binnen handbereik. Field of Dreams is een samenwerking van Rottinghuis en gemeente Marum.

Uw droomhuis bedacht, ontworpen en gebouwd naar uw eigen idee en inspiratie. De kavels worden dit jaar nog bouwrijp gemaakt! De enige voorwaarden waaraan uw droomhuis dient te voldoen, is dat het vrij staat of maximaal per twee geschakeld is, en in maximaal twee lagen met kap. Wat tot slot ook vaststaat, is de straatnaam: Wijmaheerd. En de rest mag u naar eigen inzicht invullen.

Begint het u te duizelen wanneer u alle mogelijkheden voor uw nieuw te bouwen huis leest? Geen nood, binnen het project in Marum is het mogelijk om te kiezen uit een aantal basisontwerpen, die bovendien aan te passen zijn op uw wensen. De ontwerpen zijn functioneel en stijlvol. Met een basisontwerp bent u verzekerd van een solide design dat in de omgeving past en waarin rekening gehouden is met het dagelijks gebruik van uw huis. Het ontwerp- en bouwtraject van de reeds bestaande ontwerpen wordt begeleid door Rottinghuis of Notebomers Bouwgroep.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Field of Dreams
Koopwoningen
41
Prijs vanaf
€ 80.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Marum.

Aanmelden